برنج قهوه ای چه خواصی دارد؟

برنج قهوه ای نسبت به برنج سفید ارزش غذایی بالاتری دارد، آن هم به این علت است که در کارخانه برنجکوبی طی آسیاب کردن برنج، شلتوک برنج را که سرشار از مواد مغذی است کاملا از برنج جدا می کنند اما برای تولید برنج قهوه ای سعی شده با حرارت دادن بخشی از شلتوک  را به دانه های برنج منتقل کنند. تفاوت این دو برنج هم به دلیل فراوانی ویتامین های گروه B است. برنج قهوه ای منبع خوبی از فیبر، منگنز، آنتی اکسیدان، سلنیوم و منیزیم می باشد. مصرف برنج قهوهای خواص بیشماری دارد: پیشگیری از ابتلا به سرطان روده و سینه، تقویت سیستم ایمنی، کاهش کلسترول، کنترل دیابت، سلامت استخوان، رفع یبوست، کاهش وزن، تقویت اعصاب، مو و پوست بخشی از خواص آن هستند.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.